Warning: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /var/www/vhosts/fincalinda.nl/httpdocs/includes/auth/Auth.php on line 369
FincaLinda :: 21-09-2013 – Campeonato

21-09-2013 – Campeonato

 Net zoals verleden jaar weer naar Heeze, nu met 4 paarden en 2 veulens plus de stand.

Niet alleen de laatste dagen erg druk met wassen en poetsen maar ook al langer bezig om ze op de juiste conditie te krijgen, vooral de merries met veulens is altijd moeilijk, de veulens zien mama als Mac-Donald en gaan vaak voor een milk-shake, dus alles wat er in gaat wordt verdeeld.....

Zaterdag sectie 4 – hengsten 2 jaar

Agente

Hij is nog een beetje een puppy en er staan al behoorlijke hengsten in de ring, dat scheelt op die leeftijd een hoop als ze al eerder geboren zijn dus dit wordt moeilijk, maar hij kan net zoals zijn vader en moeder super bewegen, thuis laat hij dat altijd aan de merries zien, maar nu tussen de mannen?.....

Niet super......maar goed genoeg, de beste beweging van deze sectie!

Later nogmaals voor de verkiezing van jeugdkampioen bewegen (1 t/m 3 jarigen) ook deze weet Agente te winnen, geweldig, dus Campeón mejor movimientos jovenes!!

Zondag sectie 9 – merries 5 en 6 jaar

Heredera

Ze ziet er goed uit, en haar bewegingen zijn ook goed, maar de keuze is aan de jury, en ja dat is de eerste plek! – goud!

Zondag sectie 11 – merries 7jr en ouder

Festera

Virinia

Onze 2 merries met veulens in de ring, we hebben ze speciaal meegenomen voor wat spektakel op de Campeonato, veulens horen er gewoon bij op zo een evenement, maar dit is extra moeilijk want vaak lopen de veulens in de weg....., dat doen ze dus, maar gelukkig zijn de merries in goede conditie, Festera wordt 1e, dus goud en Virinia heeft de beste beweging!

Dat is de ultieme prijs!! beide winnaars in de ring van ons, en beide met veulens, dat is dus geen ererondje maar een echt spektakel om kippenvel van te krijgen, bij deze nog dank aan de vele aanmoediging uit het publiek.

Zondag verkiezing kampioen van het ras – merries

Dit dus met Heredera en Festera, maar de concurrentie is groot, de kampioen gaat in de hoek, dan nog kans op subkampioen, de jury loopt vaak om Heredera heen, maar nee net niet, jammer, tja je kunt ook niet alles winnen, wij zijn al dik tevreden, 2x gouden plak en 2x beste beweging!

 

Ook de stand was weer super gezellig met onze collega fokkers, het was weer een bijzonder weekend.

Even het hele team op de foto dat ons geweldig heeft bij gestaan, voeren, poetsen, voorbrengen, bedankt!!!!

[Terug]