Warning: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /var/www/vhosts/fincalinda.nl/httpdocs/includes/auth/Auth.php on line 369
FincaLinda :: 22-05-2011 - Dag van het Iberische paard

22-05-2011 - Dag van het Iberische paard

Een dag naar "dag van het Iberische paard", een mooie happening voor Spaanse paarden (en verwanten) en liefhebbers daarvan. Er gingen 7 paarden en 2 veulens mee, dus veel wassen, toiletteren en scheren, op de echte Spaanse manier, de volgende dag vroeg op en met een heel team aan Finca Linda mensen op tijd in Bunschoten, want ook onze eigen stand en die van de PRE vereniging moest nog opgezet worden. Eerst een show met Manchego en Romero in de ochtend, dit ging allemaal naar wens. In de middag een Cobra met Festera, Virinia en Genovesa, een droom koppel van de bovenste klasse, Genovesa is ook niets voor niets kampioen.
Mooi uniform zoals het hoort, alleen heeft het veulen van Virinia een tik van de moeder gehad dus loopt kreupel, kan dus helaas niet mee doen, dan maar een beetje improviseren, in ieder geval kabaal genoeg met al die bellen, we hopen dat het publiek een indruk heeft kunnen krijgen hoe het plaatje er in de toekomst uit gaat zien.

Het was al met al een erg drukke dag, van erg vroeg tot in de late avond, maar we zouden het niet willen missen, er is altijd een goede sfeer en je ziet altijd weer veel bekenden, voor 1 dag Spanje in Nederland, hopelijk volgend jaar weer een initiatief van:


Hieronder een kleine foto-impressie.

[Terug]