Warning: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /var/www/vhosts/fincalinda.nl/httpdocs/includes/auth/Auth.php on line 369
FincaLinda :: 26-09-2009 - Genovesa Kampioen!!

26-09-2009 - Genovesa Kampioen!!

 Finca Linda heeft deel genomen aan de Campeonata PRE 2009 te Assen (26-27 september).

 Dit weekend is een zeer geslaagd evenement geworden voor ons, zaterdag eerst de merries, we zouden zaterdag met 2 merries deelnemen, maar van één was het veulen ziek, dus maar niet meegenomen, Genovesa wel. In 2007 hebben wij de eerste PRE’s aangekocht in Spanje, en ja natuurlijk, wij hadden al jarenlange ervaring in de fokkerij, maar om dan bij een voor ons redelijk nieuw ras de juiste richting te kiezen is moeilijk. Wij hebben naar onze mening een goede weg gekozen, maar de vraag was of dat ook dezelfde lijn als de jury’s van het PRE stamboek was. Belangrijk voor ons was de toekomst (ook dressuurmatig) voor onze PRE’s.

Tijdens de keuring ging het goed, vooral de bouw van Genovesa is erg goed, maar ook haar bewegingen zijn formidabel, deze kwamen er niet helemaal uit, maar toch is ze gekozen als Kampioen jonge merries PRE 2009!! Dat is een hele prestatie, het valt ons op dat de aanmeldingen elk jaar steeds beter worden, dus ook de concurrentie wordt beter. Alleen maar goed voor het stamboek!

Aan het einde van de dag moesten alle kampioenen van de verschillende rubrieken merries nogmaals in de ring, voor verkiezing dagkampioen, ook dit heeft ze gewonnen, onze dag kon niet meer stuk, een bijzonder resultaat!!

 

 

 

 

 

 

[Terug]