Warning: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /var/www/vhosts/fincalinda.nl/httpdocs/includes/auth/Auth.php on line 369
FincaLinda :: Dekstation / Fokkerij Finca Linda

Dekstation / Fokkerij Finca Linda

Heeft u ook interesse in een prachtig veulen? Naast aanschaf bestaat natuurlijk de mogelijkheid uw eigen merrie te laten dekken, jarenlange ervaring in de reproductie en opfok garanderen u een professionele aanpak en goede begeleiding van uw dierbare merrie. Stalling en weidegang is aanwezig, maar ook K.I. behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

PRE - Pura Raza Española, APTO
Momenteel heeft Finca Linda drie (APTO) goed-gekeurde dekhengsten, Manchego (zwart), Romero (bruin) en Hebreo (vos). Tezamen bieden zij een goede dekking qua mogelijkheden voor het stamboek.

Zij hebben een erg mooie Spaanse expressie, dat het echter niet alleen uiterlijk vertoon maar ook goede bloedlijnen zijn bewijzen de prachtige veulens.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Knabstrupper
Een belangrijke tak binnen Finca Linda, en kent vele nakomelingen via Taro Af Buroplund welke inmiddels overleden is. Spike is momenteel de hengst die de plaats van Taro moet innemen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FOKKERIJ
De merries zijn geselecteerd op morfologie en goede bloedlijnen, dat hiermee wordt gedekt met onze  hengsten is natuurlijk duidelijk, een goede match tussen de juiste pluspunten van zowel hengst als merrie geven bijzondere resultaten, wij gevenhier een kleine beeldimpressie van onze fokkerij. Door jaarlijkse aanwas en met het idee dat je niet altijd alles kunt houden hebben wij regelmatig mooie paarden te koop, zie onze verdere info op deze site.